lördag 6 augusti 2011

En händelserik vecka

Den här veckan har det inte hänt så jättemycket på själva husbygget men däremot så fick vi oss en härlig överraskning när polisen ringde och berättade att dom tagit tjuven som stulit våra fönster och att vi kunde komma och hämta dem på direkten.  : ) Underbart och tack till polisen för ert arbete!

Väl hemma var snickarna snabba med att montera dom återfunna fönstren och vi kunde glatt konstatera att det endast fanns ett fåtal transportmärken på dem.

I övrigt så har rörmokaren varit på plats i veckan och dragit upp VA till plan 2 och förhoppningsvis fortsätter han med att lägga golvvärmen på samma plan i nästa vecka.

Vi fortsätter även att måla alla delarna till fönsterfodren mm så att dom ska ha ett lager färg på sig innan dom spikas upp.

 Fönstren är hemma igen

 Nu börjar det likna ett hus

En omgång fönsterfoder klara

3 kommentarer:

sandra sa...

Hej =)
HIttade din blogg efter jag har sökt runt på nätet efter tranan.
Vi ska bygga ett tranan om ca 2 år.
VI har redan en tomt =)
Vore verkligen jätte kul att följa din blogg.

Min mail mattisson_sandra@hotmail.com

Mvh Sandra

Martin sa...

Gud va skönt att det löste sig med fönstren och att dom var oskadda. Det är rätt lång leveranstid på sånt har jag hört.

Snart är ni ikapp oss tror jag! Våra takpannor är inte på ännu men det mesta av panelen sitter på.

Kristinero sa...

Hej Sandra och trevligt att ni hittat hit. Hoppas ni kan få lite tips och idéer inför ert bygge från vår blogg. Har ju redan nu kommit på en del tips som jag tänkte samla ihop någon dag och lägga upp här på bloggen.

Martin! Såg panelen på ert hus och det ser vackert ut! Ser fram mot när vår panel kommer på också. Hur ser det ut inuti hos er? Hos oss är det bara några bärande inneväggar som uppreglade än så länge.

Mvh
Henrik