tisdag 9 augusti 2011

Moment 22!?

Aldrig får man vara glad!
Efter att våra fönster blev stulna så gjorde vår säljare en nybeställning av dessa fönster efter att vi kontaktat vårt försäkringsbolag. Ingen kunde ju ana att polisen skulle lyckas sätta fast tjuven och återlämna våra fönster några veckor senare. Sånt händer ju inte!!

Har idag suttit i telefon med diverse olika personer på Fiskarhedenvillan, Elit Fönster och vårt försäkringsbolag Länsförsäkringar för att försöka få klartecken på om vår säljare har lyckats få igenom hävningen av beställningen.
På Elitfönster så säger man att fönstren precis har börjat tillverkats och därför kan dom inte stoppa beställningen. På Fiskarhedenvillan tycker man att det är ett försäkringsärende och på Länsförsäkringar skakar man på huvet och tycker det är konstigt agerande av både Elitfönster och Fiskarhedenvillan.
Och i mitten sitter vi med i värsta fall en dubbel uppsättning fönster som vi vackert får betala 140 lax för till ingen nytta. Sälja på Blocket och förlora en massa pengar känns ju sådär. Nästan så man önskar att polisen inte haffat den där tjuven...

Personligen tycker jag det är konstigt att två så stora bolag som Elitfönster och Fiskarhedenvillan inte kan hjälpa oss i denna smått unika situation som uppstått. Vet inte hur många fönster och hus som dom levererar på en månad men jag är övertygad om att om Viljan fanns så skulle dom kunna lösa detta ganska snabbt, är ju inga unika fönster som vi har direkt.

I morgon är en ny dag och jag hoppas verkligen att det blir en bättre dag än idag!

2 kommentarer:

Martin sa...

Vi hade också lite strul med fönster men vi fick väldigt raka besked från FHV att detta var något vi inte behövde bry oss om. Väldigt skönt att höra, dock är det inte helt överspelat ännu så vi får väl se...

Kristinero sa...

Detta känns nästan som en unik situation för hur ofta lyckas man få tillbaka stöldgods så snabbt och nästan oskadat så man hade ju hoppats att FHV skulle kunna vara lite smidiga, men den sidan har dom inte visat än.

Men jag är optimistisk och tror fortfarande att rätt person som har viljan på FHV kan lösa detta, vi ska bara hitta den personen... : )