torsdag 19 januari 2012

Nu flyttar vi in!

Så var det då äntligen dags! Flyttkaoset är totalt men nu ser vi verkligen fram mot att få börja installera oss i vårt nya drömhus. Alla hantverkarna är i stort sett klara och huset är städat.
Kul att det varit så många som följt bygget av vår "Trana" och hoppas att vårt bygge har kunnat inspirera er som går i byggtankar. Tanken med vår blogg var att på ett enkelt sätt sprida till släkt och vänner hur bygget framskrider så nu när vi flyttar in så kommer vi troligtvis att sluta skriva här.
Men vem vet, kanske kommer det några uppdateringar efterhand för än finns ju mycket kvar att göra innan allt är klart, vilket det kanske aldrig blir om man ska tro dom som redan bor i hus!? : )

Om det är någon av er där ute som planerar att anlita någon av de hantverkare som vi använt oss av och vill ha referenser så skriv en kommentar här med en mailadress så hör vi av oss. Det finns både plus och minus och saker att tänka på hos alla våra entreprenörer men över lag så är vi mycket nöjda.

 Husets hjärta - köket!

 Vardagsrummet

 Trappan

Allrummet 

7 kommentarer:

Martin Andersson sa...

Härligt! Hoppas ni kommer trivas.

Vi har nu bott i vår Tranan knappt 2 månader och vi stortrivs. Ser att ni installerat en kamin också, vi har haft stor glädje av vår kamin.

Frida sa...

Hej!
Vi funderar på att anlita SARJO Byggnadsgranskning för att besiktiga ett hus som vi är spekulanter på. Är detta företag pålitligt enligt er syn?
Mvh Frida; Karlsborg
frida.fridelin@gmail.com

Kristinero sa...

Kaminen är invigd och den spred en underbar värme och tyvärr även en mindre trevlig lukt från färgen. Men enligt sotarn så kommer det brännas bort ganska fort. : )
Frida du har fått mail ang din fråga.

Malin sa...

Åh va kul för er! Ni har verkligen fått det jättefint! Det har varit jättekul att följa ert bygge, vi har hämtat en hel del idéer från er :) Tack för inspirationen och stort lycka till med ert nya hus!

Hillbilly sa...

Hej

Vi funderar på och bygga Tranan med Fiskarhedenvillan. Spontant tror jag att vi själva fixar måleri, golv och el. Men vi skulle gärna vilja höra vad ni överlag tycker om FHV? Allmänna tips kring bygget, anlita egna hantverkare osv...

mail: peter_a78@hotmail.com

Tack på förhand

Mvh
Peter

Sofie sa...

Hej!

Vill tipsa om att du kan nominera din blogg till Årets Byggblogg som avser utnämna Sveriges bästa byggblogg den 29 maj 2013. Vinnaren kammar hem 25 000 kronor i ett projektkort att handla varor för på BAUHAUS. Skicka in ditt bidrag senast den 12 maj.

Lycka till!

http://www.bauhaus.se/byggblogg.html

Anonym sa...

Härligt o få flytta in!
Mer bra tips kan ni få på www.byggavillor.se.
MVH / Karl